Wedstrijd Kalender 2019-2020.

wedstrijd locaties op google maps

Besluit 23 Maart 2020
Beste leden,

Het bestuur van de Alpenjagers heeft besloten om de start van het seizoen tot een nader te bepalen datum uit te stellen vanwege de Corona crisis. Wanneer we de trainingen en competitie zullen starten zal af hangen van de ontwikkelingen die volgen. Het is natuurlijk spijtig dat de start niet kan door gaan maar de gezondheid van onze schutters is in deze het belangrijkste. Het bestuur hoopt dat jullie hier begrip voor op kunnen brengen en wensen iedereen sterkte en een goede gezondheid toe.

Bestuur Alpenjagers
John Schrauwen, Cor van Nassau en Frans JooreBesluit 23 Maart 2020
Beste leden,

Het bestuur van Kring Roosendaal heeft besloten om het seizoen 2020 tot een nader te bepalen datum uit te stellen ivm de Corona crisis. Wanneer de wedstrijden weer aan gaan vangen hangt af van de ontwikkelingen. Het is natuurlijk spijtig dat de start niet kan door gaan maar de gezondheid van onze schutters is in deze het belangrijkste. Het bestuur hoopt dat jullie hier begrip voor op kunnen brengen en wensen iedereen sterkte en een goede gezondheid toe.

bestuur Kring Roosendaal
John Schrauwen, Kees de Kock
Besluit 14 Maart 2020
Beste leden,

Het bestuur van de Alpenjagers heeft besloten om i.v.m. de Corona crisis alle wedstrijden en trainingen stil te leggen tot minimaal 8 april 2020. Als dan de wedstrijden door kunnen gaan beginnen we met het doelopenen op 8 april en de maandag 13 april met het koning schieten, dit als de richtlijnen tegen die tijd gunstig worden geacht volgens het RIVM.

Bestuur Alpenjagers
voorzitter Alpenjagers
John Schrauwen